Prima pagina

Infiintata la inceputul anului 2000, cu capital integral romanesc privat, societatea PrimusProd S.R.L. este componenta a BALTAG INDUSTRIAL GROUP.
Sustinuta de o investitie majora in oameni, logistica si masini de ultima generatie - marca LONATI si MATEC– Primus Prod produce si comercializeaza ciorapi si dresuri tricotate, din bumbac si tip bumbac, pentru copii, femei si barbati.
In viziunea societatii noastre, realizarea CALITATII inseamna in primul rand orientarea spre client, in ideea satisfacerii exigentelor celor mai inalte ale acestuia.
Ca urmare, in decursul anului 2002, societatea a avut in vedere, pe de-o parte, adaptarea ofertei sale la cererea consumatorilor, la nevoile si gusturile sale, iar pe de alta parte, largirea retelelor de distributie, consolidarea relatiilor cu clientii traditionali si deschiderea spre noi piete interne si externe.
PrimusProd S.R.L. dispune de un management performant, de o echipa manageriala tanara, dinamica si foarte bine pregatita profesional, secondata de o echipa de designeri, ingineri, tehnicieni si muncitori cu o bogata experienta in domeniu.
Diversitatea produselor, in modele si culori deosebite, designul creativ, calitatea materialelor si a executiei sunt confirmate pe deplin de colaborarea cu retelele de distributie nationala tip Billa, Carrefour, Gima, Selgros, iar pe plan extern, cu clienti traditionali din Italia si Grecia si parteneri din Franta, Germania, Suedia si Irlanda.

Copyright Primus Prod S.R.L. 2003-2009